BAC 2014 GORJ Subiectele de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: Istorie şi Matematică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bacalaureat 2014 mehedinti FOTO Corina Macavei

Bacalaureatul 2014 a continuat miercuri, 2 iulie, cu proba obligatorie a profilului. La prima probă scrisă, cea la limba şi literatura română, doi candidaţi au fost eliminaţi din examen, după ce au încercat să copieze.

Subiectele la matematică au fost accesibile. Asta au declarat cei mai mulţi dintre candidaţi. „Ultimul subiect a fost cel mai dificil", a spus unul dintre candidaţi.

Doi candidaţi care au susţinut, astăzi, proba obligatorie profilului au fost eliminaţi de la examen, după ce au fost prinşi cu aparate moderne de ascultare. Aceştia nu se vor mai putea înscrie pentru următoarele două sesiuni ale bacalaureatului.

 
4119 de candidaţi au fost înscrişi la cea de-a două probă, iar 3877 s-au prezentat.

Peste 4.500 de candidaţi s-au înscris la sesiunea iunie-iunie a Bacalaureatului 2014. Mâine se va desfăşura probă obligatorie a profilului. Subiectele matematică şi istorie au fost prezentate pe adevarul.ro. 


La nivelul judeţului Gorj au fost constituite 15 centre de examen la care sunt arondate toate liceele din municipiul Târgu Jiu şi din judeţ. Lucrările vor fi corectate în trei centre de evaluare aflate în Târgu Jiu: Şcoala Gimnazială ” Voievod Litovoi”, Şcoala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu” şi la Liceul Teologic.

Subiectele de la matematică de la Bac 2014, publicate pe adevarul.ro, au fost rezolvate la Adevărul Live, de la ora 11.00, de profesorul Costel Chiteş, de la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Capitală.

Subiectele la proba de Matematică - filiera teoretică, profilul real, specializarea mate-info / filiera vocaţională, profilul militar, specializarea mate-info

image

Subiectele la Matematică - filiera teoretică, profilul real, specializarea ştiinţe ale naturii

image

Subiectele la Matemarică - filiera tehnologică

image

Subiectele la Istorie  - filiera teoretică, profil umanist, toate specializările

image
image


 Examenul de bac 2014 se încheie pe 4 iulie, cu proba scrisă la alegere a profilului şi specializării. Primele rezultate vor fi afişate pe 7 iulie.

Calendar Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2014

• 2 iulie: Proba obligatorie a profilului – probă scrisă

• 4 iulie: Proba la alegere a profilului şi specializării – probă scrisă

• 7 iulie: Afişarea rezultatelor (până la ora 12:00)

• 7 iulie: Depunerea contestaţiilor (orele 12:00 – 16:00)

• 8 -10 iulie:  Rezolvarea contestaţiilor

• 11 iulie: Afişarea rezultatelor finale

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite