Autoturism incendiat în curtea unei case din comuna Scoarţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au reuşit să stingă focul                                                                                       Foto. Arhivă
Pompierii au reuşit să stingă focul                                                                                       Foto. Arhivă

Un autoturism a fost incendiat, noaptea trecută, în timp ce se afla parcat în curtea unui imobil din comuna Scoarţa, judeţul Gorj.

Poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie din oraşul Bumbesti Jiu cu privire la faptul că în timp ce se afla la locuinţa unui bărbat, din comuna Scoarţa, a observat faptul că un autoturism parcat în curtea imobilului a luat foc.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a efectuat cercetarea la faţa locului, ocazie cu care, din primele verificări, a reieşit faptul că un autoturism ce se afla în curtea locuinţei unui tânăr de 25 de ani, din comuna Scoarta, a luat foc în condiţii necunoscute.

Un echipaj al ISU Gorj s-a deplasat la faţa locului care a intervenit pentru stingerea incendiului.

În cauză s-a întocmit dosar penal, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj. 

Pompierii au reuşit să salveze autoturismul

Florin Chisim, purtătorul de cuvânt de la ISU Gorj, a anunţat că o mare parte din autoturism a fost salvat: „La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg.-Jiu care a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, fiind salvat în mare parte autoturismul“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite