Au pus căruţa pe mijlocul drumului, pentru a bloca accesul unui pădurar

0
0
Poliţiştii au intervenit la faţa locului
Poliţiştii au intervenit la faţa locului

Doi localnici din comuna Bărbăteşti,  din judeţul Gorj, au blocat accesul pe un drum comunal, pentru a nu-l lăsa pe pădurar să ajungă la o pădure.

Potrivit poliţiştilor, un tânăr de 25 de ani şi un bărbat de 66 de ani, ambii din comuna Bărbăteşti, ar fi blocat cu intenţie drumul comunal din satul Petreşti, care face accesul către fondul forestier naţional, amplasând o căruţă în mijlocul drumului. Scopul lor a fost de a-l împiedica pe un pădurar, în vârstă de 26 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, să ajungă în pădure, fiind necesară intervenţia organelor de poliţie pentru a elibera drumul.

„Ca urmare a celor constatate, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a bărbatului de 66 de ani, conform Legii 61/1991, cu amendă de 1.100 lei, pentru adresarea de injurii şi expresii jignitoare, conform Legii 55/2020 cu amendă de 500 lei pentru nepurtarea măştii de protecţie şi conform Legii 171/2010 cu amendă 3.000 lei, precum şi măsura confiscării a 0,28 mc de material lemnos esenţă salcâm, care era depozitat în faţa locuinţei sale şi pentru care nu a prezentat documente de provenienţă.

Totodată, tânărul de 25 de ani a fost sancţionat conform Legii 61/1991 cu amendă 500 lei şi conform Legii 55/2020 cu amendă 500 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite