Angajări fără concurs la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Se caută 10 infirmiere şi trei brancardieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu caută să angajeze zece infirmieri şi brancardieri
Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu caută să angajeze zece infirmieri şi brancardieri

Şapte posturi de infirmieri şi trei de brancardieri la cele mai solicitate secţii sunt oferite de Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu .

Posturile de infirmier sunt la cele mai dificile secţii din această perioadă: la ATI 1, unde sunt internaţi bolnavii de COVID-19, şi la Secţia de Boli Infecţioase. De asemenea, se caută brancardieri tot pentru posturile de la secţia ATI COVI-19 şi la Camera de Gardă de la Boli Infecţioase.

Condiţiile de studii sunt minime: absolvirea şcolii generale, dar se cere ca infirmierii să aibă vechime de cel puţin şase luni. De asemenea, candidaţii trebuie să aibă cursuri acreditate absolvite.

„În situaţia în care se depun mai multe dosare pentru un singur post, iar după selecţia dosarelor sunt admişi mai mulţi candidaţi, se organizează proba practică/interviu. Data susţinerii probei practice / interviu va fi publicată pe site-ul unităţii noastre, odată cu rezultatele selectării dosarelor. În situaţia în care în urma selecţiei dosarelor rămâne un singur candidat, acesta va fi declarat admis fără a mai fi organizată proba practică/interviu“, se arată în anunţul postat pe site-ul spitalului.

Candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţii în termen de patru ore de la afişarea rezultatelor. Soluţionarea contestaţiilor va fi făcută în termen de o zi de la expirarea termenului de depunere a contestaţiilor.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite