Ana Maria Prodan, aşteptată mâine la audieri la Parchetul Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Prodan, aşteptată mâine la Târgu Jiu
Ana Maria Prodan, aşteptată mâine la Târgu Jiu

Impresara Ana Maria Prodan, soţia antrenorului echipa Steaua, este aşteptată mâine să se prezinte la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj în dosarul lui Marin Condescu.

Ana Marie Prodan este chemată să dea declaraţii în calitate de martor, în legătură cu transferul unor jucători la clubul Pandurii Târgu Jiu, condus de Marin Condescu. Avocatul ei i-ar fi anunţat pe anchetorii gorjeni că soţia antrenorului Stelei urmează să ajungă la audieri pe 20 noiembrie, fiind plecată din ţară în momentul în care a fost chemată la decşaraţii. 

Condescu şi Temelescu, reţinuţi în dosarul în care este audiată Ana Maria Prodan

În dosarul în care Ana Maria Prodan este chemată la audieri, Marin Condescu este acuzat de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, spălare a banilor şi, mai nou, pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare. Preşedintele clubului Pandurii este suspectat că şi-ar fi însuşit în interes personal peste 2.600.000 de lei din contul echipei, în urma unor împrumuturi pe care le-a acordat clubului. Condescu şi Temelescu, fostul vicepreşedinte al echipei de fotbal, au fost reţinuţi 24 de ore, dar instanţa de judecată a hotărât cercetarea celor doi în stare de libertate. Recursul declarat de Parchetul Gorj se va judeca joi, 21, noiembrie, la Curtea de Apel Craiova.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite