Americanul Frankie Sullivan va juca în meciul cu Atlassib Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorul american va debuta duminica, în tricoul Energiei
Jucătorul american va debuta duminica, în tricoul Energiei

Americanul Frankie Sullivan va debuta mâine, în meciul pe care Energia îl va susţine, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, de la ora 19,30 împotriva echipei Atlassib Sibiu.

Antonis Constantinides, antrenorul Energiei, a spus că baschetbalistul american va juca mâine împotra echipei sibiene: „Sullivan va juca duminică cu Sibiul. Avem probleme cu aceste accidentări care nu ne dau pace. Trebuie să găsim şi alte oportunităţi şi posibilităţi să jucăm fără Louis. Fără el avem însă avem probleme în teren. Am jucat două meciuri fără el, la Cluj şi în acest meci cu Lukoil şi echipa are unele probleme din punct de vedere ofensiv. Trebuie să jucăm şi fără el până îşi revine. Frankie Sullivan este un jucător opus faţă de Louis, este ceva ce nu am avut până acum în echipă, un combo-guard. El ne va da unele lucruri pe care nu le-am avut până acum, dar cu siguranţă nu va putea să oferea ceea ce oferă Louis, pentru că sunt stiluri diferite, dar în mod cert este un jucător de calitate care ne va ajuta până va reveni Louis”.

Sunt un jucător de profil fizic"

Frankie Sullivan a spus că poate să ajute Energia în competiţiile în care este angrenată: „Sunt un jucător de profil fizic, care face şi munca de jos, în special apărarea şi cred că acestea sunt o parte din atuurile mele“.

Baschetbalistul american a precizat că antrenorul Energiei îl va ajuta să progreseze: „Energia a fost cea mai bună oportunitate pentru mine în acest moment. Am auzit foarte multe şi despre domnul antrenor şi despre modul cum lucrează. Cred că voi progresa foarte mult aici. Dacă ai şansa să lucrezi cu un antrenor foarte bun, nu stai prea mult pe gânduri. Am şansa de a evolua pe lângă campionat, şi în Cupa României, dar şi în EuroChallenge”.

Are o medie de peste 12 puncte pe meci

Absolvent al universităţii Auburn, în anul 2012, Sullivan se află la cel de-al 3-lea angajament profesionist din carieră. El a mai jucat în Europa pentru Crailsheim Merlins, în campionatul Germaniei, respectiv pentru Kouvot, în campionatul Finlandei. Ambele angajamente s-au derulat pe parcursul sezonului 2013/14, când a bifat 21 prezenţe şi a avut medii statistice de 12.5 puncte, 3.6 recuperări, 2.6 pase decisive şi 1.8 intercepţii cu 2.2 posesii pierdute pentru un indice de 10.2 la eficienţă.

În patru sezoane la nivel universitar, toate în echipamentul lui Auburn Tigers, Frankie a bifat 102 prezenţe. Titularizat în 62 de meciuri din NCAA, Sullivan a avut medii pe carieră de 10.7 puncte, 3.0 recuperări şi 1.9 pase decisive cu 1.5 posesii pierdute în medie pe meci. El a avut peste 170 de reuşite din spatele semicercului, respectiv 36 în cele 21 de partide susţinute în Europa.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite