Ambulanţă implicată într-un accident la intrare în Târgu Jiu: transporta o gravidă în travaliu la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer septuagenar, din Târgu Cărbuneşti, a provocat, în această dimineaţă, un grav accident de circulaţie. Evenimentul rutier a avut loc pe Calea Bucureşti, la intrare în municipiul Târgu Jiu.

Ambulanţa se deplasa de la Târgu Cărbuneşti cu o femeie gravidă aflată în travaliu, care trebuia să ajungă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Pe Calea Bucureşti, un conducător auto, în vârstă de 70 de ani, a efectuat o manveră greşită de întoarcere, iar şoferul autospecialei nu a mai putit evita impactul. „Nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de deplasare prin viraj la stânga, fiind lovit de un autovehicul special, care avea în funcţiune semnalele acustice si luminoase, condus pe banda 2 a direcţiei de deplasare, de G.I.,  de 51 ani, din Târgu-Jiu“, a spus Romina Dochian, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Femeia gravidă nu a fost rănită

Şoferul neatent a fost rănit grav, cu leziuni la nivelul gâtului, şi a fost transportat la spital, iar, din fericire, gravida nu a suferit răni şi a fost preluată de o altă ambulanţă. 

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite