Accident îngrozitor în Gorj: o persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, în urma unui impact între două autoturisme VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinic persoane au fost rănite şi un bărbat a decedat în urma accidentului de pe DN 67 D     Foto: ISU Gorj
Cinic persoane au fost rănite şi un bărbat a decedat în urma accidentului de pe DN 67 D     Foto: ISU Gorj

O persoană a decedat, iar alte cinci, printre care şi doi copii, au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut în judeţul Gorj, pe Drumul Naţional 67 D, în localitatea leleşti.

Un bărbat de 50 de ani, din comuna Godineşti, a murit, iar alte cinci persoane cu vârste cuprinse între 6 şi 54 de ani, toate din comuna Runcu, au fost rănite, în urma impactului dintre două autoturisme.

„Din cercetările efectuate la faţa locului, s-a stabilit că un bărbat, de 50 de ani, din comuna Godineşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D, din direcţia Peştişani către Targu-Jiu, ar fi efectuat manevra de depăşire a unui autoturism, iar în momentul pătrunderii pe sensul opus de circulaţie, acesta ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un barbat, de 40 de ani, din comuna Runcu, care se deplasa din direcţia Târgu-Jiu către Peştişani.

În urma impactului a rezultat decesul bărbatului, de 50 de ani, din Godinesti, dar şi rănirea altor 5 victime, cu vârste cuprinse între 6 şi 54 de ani, toate din comuna Runcu, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto, in vârstă 40 de ani, din comuna Runcu, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă“, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Victimele era încarcerate

Accidentul a avut loc în jurul orei 16:45.

accident lelesi Foto

Foto: ISU Gorj

„La faţa locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o autospeciala SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si 4 ambulante din cadrul SAJ Gorj, echipajele de interventie constatând ca in urma impactului violent au rezultat 6 victime, dintre care una incarcerata si inconstienţă.

S-a intervenit pentru extragerea din autovehicul a victimei, concomitent cu acordarea primului ajutor calificat celorlalte 5 victime.

Din pacate, in ciuda eforturilor depuse de catre echipajele de interventie, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea barbatului in varsta de 51 de ani gasit încarcerat“, a precizat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

SURSA VIDEO: ISU Gorj

Vă recomandăm să citiţi şi 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite