A ameninţat că se aruncă de pe un bloc din Rovinari, pentru că a fost părăsit de soţie şi risca să rămână fără locuinţa oferită de primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a ameninţat că se aruncă de pe bloc
Bărbatul a ameninţat că se aruncă de pe bloc

Un bărbat, de 52 de ani, din Rovinari, s-a urcat, astăzi, pe acoperişul unui bloc nefinalizat şi a ameninţat că se sinucide.

Acesta era supărat că a fost părăsit de soţie, după 11 ani de căsătorie, şi îi era teamă că îşi va pierde şi locuinţa oferită de Primăria Rovinari. Femeia a plecat în străinătate, pentru că soţul ei avea un comportament violent. La faţa locului au sosit pompierii, poliţiştii, precum şi autorităţilor locale. Pe acoperişul blocului a urcat chiar primarul oraşului Rovinari, Cladudiu Vodislav, care a purtat negocieri cu sinucigaşul. Până la urmă, acesta a fost convins să renunţe la gestul său. Bărbatul a coborât de pe bloc, dar nu a dorit să facă vreun comentariu. Sute de oameni s-au strâns la faţa locului pentru a vedea ce se întâmplă. 

Rovinari

„Avea nişte nemulţumiri în privinţa locuinţei. Împreună cu primarul oraşului Rovinari a fost convins să coboare, după care a fost preluat de Serviciul de Ambulanţă şi de echipajul de poliţie“, a spus reprezentantul ISU Gorj. 

Rovinari
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite