3000 de copii în clasa pregătitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prima etapă deînscriere se va încheia pe data de 22 aprilie
Prima etapă deînscriere se va încheia pe data de 22 aprilie

În jur de 3000 de copii din tot judeţul Gorj sunt aşteptaţi să se înscrie în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere a început pe 2 aprilie şi se va încheia peste o săptămână şi jumătate.

Până acum, în clasa pregătitoare s-au înscris 1789 de copii. Conducerea Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj anunţă că toţi copiii vor avea locuri în clasa pregătitoare. În prima etapă, care se încheie pe data de 22 aprilie vor fi înscrişi copiii care sunt arondaţi şcolilor de circumscripţie, după care va urma o perioadă de înscriere şi pentru ceilalalţi copii. „În data de 23 aprilie vor fi înmatriculaţi copiii care aparţin de circumscripţiile arondate unităţilor de învăţământ. În perioada 24-26 aprilie vor fi înmatriculaţi copiii care provin din alte circumscripţii în limita locurilor libere, iar în data de 29 aprilie se vor înscrie copiii care nu au fost admişi din lipsă de locuri“, a precizat Ion Işfan, inspectorul şcolar general.

Campanie pentru înscrierea copiilor de etnie romă

În perioada următoare va avea loc o acţiune de informare şi de conştientizare a romilor din Gorj pentru a-şi trimite copiii la şcoală.
Toate clasele pregătitoare din judeţul Gorj vor funcţiona în cadrul unităţilor de învăţământ. Conducerea Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj doreşte ca toţi copii care împlinesc vârsta de şase ani să fie înscrişi la clasa pregătitoare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite