Vrei să-ţi cauţi copilul dispărut? Apelează cu încredere la detectivii particulari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Aceştia pot rezolva problemele care necesită o investigaţie amplă într-un timp scurt. „Tripeda” a fost înfiinţată în urmă cu patru ani şi este singura firmă care oferă servicii de investigaţie şi filaj din oraş.

Cazurile în care copiii dispar de la domiciliu şi sunt de negăsit sau cele în care aceştia sunt prinşi în anturaje periculoase pot fi rezolvate cu succes de detectivii particulari. “Tripeda” a apărut pe piaţa târgovişteană în  urmă cu patru ani de zile şi este singura firmă de detectivi particulari din oraş. “Sunt anumite probleme pe care le putem rezolva doar noi. Am salvat mulţi copii din anturaje periculoase. Părinţii sesizează modificări în rezultatele obţinute la şcoală sau au suspiciuni că fii lor consumă droguri sau fac parte din anumite anturaje. În acest caz apelează la noi şi încercăm să aflăm ce stă în spatele acestori modificări de comportament”, mărturiseşte Dumitru Dandu, administrator al firmei de detectivi particulari “Tridepa”.
Detectivii particulari pot fi de folos şi târgoviştenilor care bănuiesc partenerul de viaţă de infidelitate. Aceştia, în urma unor detalii puse la dispoziţie de client, supraveghează ţinta şi îi urmăresc toate mişcările. “Noi filăm persoana acuzată de infidelitate, după care îi aducem clientului dovezi din care reiese dacă este adevărată suspiciunea sau nu, prin filmări şi fotografii”, spune acesta.

Detectivii particulari verifică loialitatea angajaţilor

Tot mai multe societăţi comerciale sunt ţepuite de alţi parteneri de afaceri sau de proprii angajaţi, care aduc prejudicii. Partenerii de afaceri sunt verificaţi de detectivii particulari asupra funcţionării legale şi credibilităţii, iar angajaţii sunt verificaţi asupra loialităţii lor. “Mulţi agenţi economici vin la noi abia după ce li s-au adus prejudicii, iar atunci nu mai putem face nimic. Dacă apelează la noi preventiv, atunci le putem spune dacă partenerul de afaceri este în regulă sau este firmă fantomă, aşa cum s-a întâmplat în multe cazuri, astfel au siguranţă”, adaugă Dumitru Dandu.
Cele mai multe cazuri care ajung pe biroul detectivilor particulari sunt cele pe linie economică, în care firmele vor să vadă dacă partenerii de afaceri sunt de încredere. Alte cazuri frecvente sunt cele în care copiii dispar de la domiciliu sau cele în care sunt suspectaţi de părinţi că se droghează sau că au un comportament neadecvat din cauză că fac parte dintr-un anumit anturaj. “Sunt multe cazuri care ajung la noi, iar până acum nu am avut eşecuri. Noi facem tot posibilul să le rezolvăm”, spune administratorul firmei “Tridepa”.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite