VIDEO Unul dintre bărbaţii morţi în accidentul de la Gura Foii, cercetat de DIICOT într-un dosar de proxenetism şi trafic cu minori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident gura foii

Un accident înfiorător a avut loc luni dimineaţa, în judeţul Dâmboviţa, pe DN7, la Gura Foii. Doi bărbaţi au murit pe loc, după ce maşina lor a fost acroşată de un autoturism care nu a acordat prioritate. După impactul uşor dintre cele două autoturisme, maşină celor doi bărbaţi s-a rasturnat, izbindu-se violent de doi copaci.

Cei doi bărbaţi care au murit, practic, nevinovaţi, aveau 31, respectiv 50 de ani. Ambii au fost striviţi de fiarele contorsionate. 

Accidentul a avut loc pe DN 7. la o intersecţie, un bărbat care era la volanul unui Matiz, nu a observat maşană în care erau cei doi bărbaţi şi le-a ieşit în faţă, acrosandu-i din lateral. Din cauza impactului şoferul autoturismului Audi a pierdut controlul volanului şi a lovit doi copaci, apoi autoturismul s-a răsturnat.

Sursa VIDEO: MDI Tv

Imediat la faţa locului au ajuns pompierii de la descarcerare şi mai multe ambulanţe. Cei doi bărbaţi au suferit răni grave şi au rămas captivi în fiarele contorsioante.

Pompierii i-au scos pe cei doi şi i-au predat medicilor de la ambulanţă.  

Unuldintre bărbatii morţi în accident era, se pare, cercetat de DIICOT într-un dosar de proxenetism şi trafic de minori.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite