VIDEO Un escroc din Dâmboviţa a lăsat doi bătrâni din Bucureşti fără câteva mii de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hot
Hot

Un tânăr de 30 de ani din Dâmboviţa a furat din locuinţele a doi bătrâni bucureşteni, 3600 de lei. Acesta i-a convins pe vârstnici să îi deschidă uşa, dându-se drept de la gaze sau de la Electrica. Aşa a păţit, în luna septembrie, un bătrân din Bucureşti.

Un tânăr de 30 de ani, pe nume Bogdan Ţurţulea, din Dâmboviţa, i-a bătut la uşă şi i-a spus că administratorul asociaţiei de proprietari l-a chemat să vină să verifice contorul electric.

Când bătrânul nu a fost atent, acesta i-a furat o geantă în care se aflau 3.200 de lei. Tot curentul trebuia să-i citească unui alt bătrân, pe care l-a lăsat fără 400 de lei.

Poliţia l-a reţinut abia marţi dimineaţă, după mai bine de două luni de cercetări. Bărbatul a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 6, cu propunere de arestare preventivă.

Alături de el a fost reţinut şi un alt hoţ, care a spart butucul uşii unui aparatament, a intrat şi a furat mai multe bijuterii de aur şi de argint. Un al treilea suspect este cercetat în stare de libertate pentru furt.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite