VIDEO Minoră de 16 ani accidentată pe trecere. Şoferul a încălcat mai multe reguli de circulaţie şi a plecat de la faţa locului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O minoră în vârstă de 16 ani a fost accidentată, ieri, chiar pe trecerea de pietoni, în Dâmboviţa, de un şofer mult prea neatent. Chiar dacă nu avea viteză, şoferul nu a observat-o pe fata care se angajase în traversarea străzii. De parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, conducătorul auto a plecat de la faţa locului, nu înainte de a mai încălca nişte reguli de circulaţie.

Accidentul rutier a avut loc, ieri, pe raza oraşului Titu, însă victima, a fată de 16 ani din Dâmbovicioara, a fost abia astăzi la spital pentru că acuza dureri la picior. Acolo le-a povestit medicilor ce s-a întâmplat, iar aceştia au anunţat poliţia care a verificat camerele de supraveghere din oraş. 

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că la data de 09 martie a.c., un bărbat, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism, pe raza localităţii Titu, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat regulamentar în traversarea străzii, respectiv pe trecerea pentru pietoni".

Şoferul, în vârstă de 26 de ani, din Româneşti, a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei, nu înainte de a mai încălca nişte reguli de circulaţie: a întors maşina cu spatele în intersecţie şi a staţionat pe trecerea de pietoni, încurcând traficul.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite