VIDEO Magazine sparte în toiul nopţii la Bucşani. Hoţii i-au lăsat pe proprietari şi fără cauciucuri la maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În comuna Bucşani îşi face veacul o bandă de hoţi pe care, până acum, poliţia din Dâmboviţa nu a reuşit să o anihileze
În comuna Bucşani îşi face veacul o bandă de hoţi pe care, până acum, poliţia din Dâmboviţa nu a reuşit să o anihileze

Două magazine dintr-o localitate din Dâmboviţa au fost sparte în această dimineaţă de către indivizi rămaşi, deocamdată, neidentificaţi. Hoţii au fost filmaţi de camerele de supraveghere când vandalizau maşinile proprietarilor de magazine. Indivizii au plecat cu bunuri alimentare şi nealimentare.Spargerile au avut loc în noaptea trecută, în comuna Bucşani.

Hoţii au dat spargerea în toiul nopţii şi nimeni nu a auzit nimic. Proprietarul unuia dintre cele două magazine sparte spune că hoţii i-au vandalizat maşinile şi i-au furat mai multe bunuri.

„Când am ieşit de dimineaţă am văzut amândouă maşinile pe pană şi mi s-a părut suspect. M-am dus şi m-am uitat pe camera de supraveghere şi la ora ora 3 se vede un individ care îmi taie cauciucul la maşină. Am anunţat poliţia. Deja poliţia era anunţată că a fost spart şi magazinul alăturat. Acu să vedem cine o fi făptaş”, ne-a spus Niculae Dumitraşcu, unul dintre proprietarii păgubiţi.
 

Autorii nu au fost, deocamdată, identificaţi.

„Am fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras din incinta unei societăţi comerciale din Bucşani mai multe bunuri alimentar eşi nealimentare. Se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului”, a declarat sinsp. Alexandra Niculae, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.

În comuna Bucşani îşi face veacul o bandă de hoţi pe care, până acum, poliţia din Dâmboviţa nu a reuşit să o anihileze, în condiţiile în care se sparg periodic magazinele în sat.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite