VIDEO Cum a fugit de acasă un tânăr arestat la domiciliu, după ce a fost prins de 6 ori fără permis de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tanar fara permis

Tânărul de 23 de ani, din Cobia, prins de şase ori fără permis de conducere, a fost din nou reţinut de Poliţie, în urma unei alte isprave. Se pare că şi-a bătut bunica şi a dat foc locuinţei, după care a fugit. Acesta era arestat la domiciliu.

În urma izbucnirii incendiului, tânărul a dispărut, fiind căutat de poliţişti. Focul a fost pus chiar de tânărul arestat la domiciliu, care, după ce a incendiat locuinţa, a fugit.

Acesta a fost plasat în arest la domiciliu după ce a bătut un bărbat de 51 de ani, căruia i-a distrus şi maşina. De asemenea, tânărul este acuzat că şi-a agresat şi bunica, în casa căreia locuia.

„Intervenţia pentru lichidarea incendiului a durat 3 ore. Au ars acoperişul pătulului pe o suprafaţă de 130mp, o tonă plante furajere şi 500 kg lemne de foc. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu (acţiune intenşionată). Au intervenit pompierii de la Detaşamentul Găeşti (14 subofiţeri) cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă (ASAS) şi o ambulanţă SMURD”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Eduard Ţelea.

Poliţiştii l-au găsit pe tânărul fugar, iar pompierii vor stabili cauza incendiului imediat după ce vor reuşi să stingă toate focarele.

Bărbatul se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, după ce a fost prins de 6 ori conducând fără permis. Între timp, şi-a snopit în bătaie un vecin şi i-a distrus autoturismul, însă acesta şi-a retras plângerea, în faţa instanţei, chiar atunci când magistraţii hotărâseră, într-un final, să-l trimită după gratii.

Sătenii din Cobia spun că şi-ar fi snopit în bătaie bunica şi că ar fi împiedicat o rudă bolnavă de cancer şi imobilizată la pat să-şi primească tratamentul şi să fie îngrijită corespunzător. 

Tot localnicii mai spun că aruncă cu pietre în oamenii care trec pe stradă şi că ar fi spart chiar şi un parbriz. 

Lunea trecută, înainte de a fi prins de Poliţie, l-a rugat pe un vecin să îl ducă la spital, iar la întoarcere i-a atacat tatăl cu maceta şi i-a distrus maşina.

Pentru toate acestea, magistraţii nu au mai stat pe gânduri şi au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului recalcitrant. 

Deşi magistraţii se hotărâseră să-l trimită o lună după gratii, vecinul bătut şi-a retras plângerea penală şi, astfel, autorităţile s-au întors de unde au plecat. Victima ar fi motivat, în faţa instanţei, că este rudă cu agresorul şi că nu doreşte să continue scandalul în familie.

tanar fara permis
TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite