Un bărbat şi-a omorât în bătaie mama de 81 de ani. Legiştii au concluzionat că moartea femeii a fost violentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 56 de ani, din Decindeni, a fost reţinut de Poliţie după ce şi-a omorât în bătaie mama în vârstă de 81 de ani. Suspectul a declarat iniţial că mama sa s-a lovit în timp ce căra lemne, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, remis vineri. Cei doi locuiau împreună.

"La data de 10 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au fost sesizaţi despre decesul unei femei din localitatea Decindeni. Cu ocazia deplasării la faţa locului, poliţiştii au stabilit că acel cadavru prezenta mai multe leziuni la nivelul capului, feţei şi membrelor superioare", se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Dâmboviţa.

Din declaraţia fiului persoanei decedate, aceasta s-ar fi accidentat în timp ce căra lemne, iar la cinci zile după acest episod, femeia ar fi murit.

"Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa, iar în urma necropsiei, a rezultat că moartea femeii a fost violentă. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au stabilit că fiul acesteia ar fi agresat-o în mod repetat, provocându-i decesul", se mai arată în document.


Bărbatul a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite