Un bărbat care se prezenta şef al Gărzii Financiare şi cerea bani directorilor de deconcentrate, reţinut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspectul are 39 de ani şi este din comuna Berca, judeţul Buzău
Suspectul are 39 de ani şi este din comuna Berca, judeţul Buzău

Un buzoian în vârstă de 39 de ani a fost reţinut de poliţie pentru înşelăciune. Bărbatul se prezenta drept şef al Gărzii Financiare şi cerea bani mai multor administratori de societăţi, dar şi directori de deconcentrate, sub pretextul că are un văr internat în spital.

Suspectul are 39 de ani şi este din comuna Berca, judeţul Buzău.

“Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi fiind prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de înşelăciune şi înşelăciune”, a declarat agentul Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Pentru a nu cădea victime ale unor astfel de înşelăciuni, poliţia dâmboviţeană vă recomandă nu luaţi în considerare eventualele mesaje prin care vi se solicită diferite sume de bani sub pretextul de a ajuta persoane apropiate care sunt în situaţii critice şi să nu acceptaţi să trimiteţi persoanelor necunoscute bani pentru rezolvarea unor probleme de sănătate. De asemenea, nu expediaţi sume de bani prin mandate on-line, nu depuneţi bani în contul unor persoane necunoscute şi nu comunicaţi codul de reîncărcare al unor cartele telefonice unor persoane necunoscute care vă solicită acest lucru.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite