Un bărbat a sunat la miezul nopţii la 112 şi a spus că fiica sa, în vârstă de 11 ani, a dispărut. O armată de poliţişti a pornit pe urmele fetei

0
0
112

Poliţiştii din Târgovişte au fost sesizaţi, în cursul nopţii de 25 spre 26 august, de un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 11, ani a dispărut de la domiciliu.

Apel a fost dat în jurul orei 00:29. „Imediat, la nivelul Inspectoratului s-a constituit o echipă complexă, formată din 31 de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Biroul Rutier şi efective de la Poliţia Municipiului Târgovişte, care a demarat activităţile de căutare a minorei. De asemenea, aceasta a fost dată în urmărire naţională”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că, în data de 25 august, în intervalul orar 20:30-00:00, minora, împreună cu surorile sale, s-ar fi jucat într-un parc din Târgovişte şi nu ar mai fi revenit la domiciliu.

„În urma activităţilor de căutare, desfăşurate pe durata a aproximativ 5 ore, minora a fost depistată de către poliţişti în timp ce se deplasa cu bicicleta pe o stradă din municipiu. Aceasta a fost predată în regim de urgenţă reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa. Totodată, bunica fetei, tutorele legal, a fost sancţionată contravenţional pentru nesupravegherea minorei. Poliţiştii le recomandă tuturor cetăţenilor să aibă grijă în permanenţă de copiii lor şi să nu-i lase nesupravegheaţi, chiar şi în locurile de joacă din apropierea locuinţei”, mai spus oamenii legii.

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri