Un băiat de 3 ani din Pucioasa, Dâmboviţa, dat în urmărire naţională, după ce mama sa a reclamat că a fost luat de tată, care nu l-a mai adus înapoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
minor disparut

Un băiat de 3 ani din Pucioasa este dat în urmărire naţională, după ce mama sa a reclamat că a fost luat de tatăl său, care nu l-a mai adus înapoi, aşa cum prevedea programul de vizită stabilit de instanţă.

Minorul se numeşte Nicola Iordan Mario Ion.

„În cursul serii de 16 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au fost sesizaţi prin plângere de către o femeie cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, fostul concubin a luat minorul de 3 ani, însă nu i l-a mai înapoiat conform programului de vizită stabilit de Tribunalul Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Minorul, fiul bărbatului, era îmbrăcat cu pantaloni de culoarea neagră, o geacă bleumarin, iar în picioare purta ghete de culoare maro.

De asemenea, pe cap, purta o căciulă galbenă.

Semnalmentele minorului: 98 de cm înălţime şi 14 kilograme greutate.

„Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării minorului sunt rugate să sune de îndată la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. În cauză, poliţiştii au întocmit şi un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului”, mai precizează Poliţia.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite