„Trofeul celor trei capitale”, concursul de ciclism care leagă trei foste reşedinţe voievodale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trofeul Celor 3 Capitale. FOTO: Federaţia Română de Ciclism
Trofeul Celor 3 Capitale. FOTO: Federaţia Română de Ciclism

Traficul rutier va fi restricţionat, în cursul zilelor de sâmbătă şi duminică, pe porţiuni de pe patru drumuri naţionale – DN 72A, DN 73, DN 73C, DN 7C, care fac legătura între localităţi din judeţele Dâmboviţa şi Argeş.

Măsura este luată pentru că pe aceste tronsoane se desfăşoară un concurs de ciclism, iar Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a făcut public programul după care vor fi aplicate restricţiile de trafic.

Restricţiile de trafic pe cele patru drumuri naţionale, între Târgovişte - Câmpulung Muscel - Curtea de Argeş, sunt impuse pentru organizarea primei ediţii din concursul de ciclism ”Trofeul celor trei capitale”, o cursă de importanţă ridicată în Europa Centrală şi de Est. 

Conform CNAIR, măsurile de restricţionare a traficului rutier se vor lua în două etape. Astfel, sâmbătă se vor restricţiona porţiuni din  DN 72A şi DN 73, în timp ce duminică vor fi restricţii pentru circulaţia rutieră pe DN 73, DN 73C şi DN 7C. 

Startul primei etape a avut loc sâmbătă, 9 iulie, în Bucureşti. Au urmat Târgovişte, Mesteacăn, Cetăţeni, Stoeneşti şi Piatra (unde a avut loc finalul primei etape)

Traseul primei etape Târgovişte - Câmpulung Muscel a avut aproximativ 83 km. 

Traseul celei de-a doua etape: Câmpulung Muscel - Curtea de Argeş, aproximativ 60 km.

Competiţia este organizată de Federaţia Română de Ciclism şi se va desfăşura în conformitate cu prevederile regulamentului competiţiei, a Regulamentelor Federaţiei Române de Ciclism (FRC) şi al Uniunii Cicliste Internaţionale (UCI). 

Potrivit CNAIR, informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la companiei, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de Facebook.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Agent de penitenciar, campion la ciclism. Cătălin Manea: „Să fii sportiv înseamnă să îi respecţi pe cei din jur“

“Chindia Challenge” – concurs de ciclism, la Târgovişte, în acest weekend

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite