Trei fotbalişti de la Valea Mare, ţinte de transfer pentru Avântul Produleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avântul Produleşti ţinteşte să devină o echipă mai puternică începând din această iarnă. Conducătorii divizionarei D dâmboviţene au în vizor o întărire considerabilă a lotului de jucători până la reluarea campionatului.

Cum gruparea antrenată de Aurelian Godinac are ca obiectiv în retur urcarea în prima jumătate a clasamentului, aceasta va suporta o completare substanţială în toate compartimentele terenului. Managerul George Georgescu transmite că în pauza de iarnă, Avântul urmăreşte să transfere minin trei jucători care s-au remarcat în turul Ligii a IV-a. Printre numele care se încearcă a fi aduse la Produleşti se află fundaşii Flavius Pană, Ionuţ Radu şi atacantul Giorgian Verdeş, toţi componenţi ai Petrolului Valea Mare. 

În ceea ce-i priveşte pe ultimii doi, pe lângă Avântul, aceştia mai sunt curtaţi de FC Aninoasa şi Voinţa Pietroşiţa. Pe de altă parte, diriguitorii grupării din sudul judeţului îşi propun să nu se despartă de nici un jucător în această iarnă. 

„Dorim să întărim echipa cu mai mulţi jucători, pentru a putea îndeplini ţintele propuse. Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători care sunt atraşi de proiectul nostru fotbalistic. Sperăm să convingem şi anumiţi fotbalişti de la Valea Mare să vină la noi. Vizăm să achiziţionăm minin trei jucători, pentru a întări toate zonele terenului. Cum vrem să urcăm în parte superioară a clasamentului nu vrem să pierdem nici un jucător din lot”, a declarat pentru sportdambovitean.ro, managerul Avântului.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite