Telefonul unic de urgenţă, 112, încins în ultimele 24 de ore în Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ambulanta 222

În ultimele 24 de ore, peste 270 de poliţişti, alături de jandarmi, au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Poliţiştii au intervenit la 24 de evenimente, dintre care 18 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 28 de infracţiuni, au aplicat 397 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 11 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare. 

„La data de 8 aprilie, 278 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, în colaborare cu efective de jandarmi, au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Au fost constituite 116 patrule, dintre care 95 de ordine publică. Pe parcursul zilei trecute, poliţiştii au intervenit la 24 de evenimente, dintre care 18 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

De asemenea, au fost constatate 28 de infracţiuni, dintre care 9 contra persoanei, 12 contra patrimoniului şi 3 de natură economico-financiară.

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 397 de amenzi, au reţinut 11 permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare.

Totodată, au fost confiscate bunuri în cuantum de 950 de lei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite