Tânărul român care se declară vampir şi doarme în sicriu: „Ne hrănim doar cu sânge de la donatorii consensuali“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreas Bathory, un bărbat care se declară vampir şi care spune că trăieşte în preajma Castelului Bran, a atras atenţia presei occidentale. Tânărul român spune că a fost ales conducătorul „Ordinului Dragonilor” din Transilvania şi a dezvăluit secretele vieţii sale de „vampir” şi modul în care a început să trăiască în lumea „vampirismului“.

Trăieşte în catacombele Castelului Bran, doarme în sicriu şi se hrăneşte cu sângele “lebedelor negre”. Asta a povestit Andreas Bathory, un tânăr român care-şi ascunde vârsta şi identitatea reală, într-un interviu acordat zilele trecute tabloidului britanic „The Sun”.

Bărbatul crede că vampirii nu sunt doar o poveste de ficţiune, ci "de fapt, ei merg printre noi". El a dezvăluit că doarme într-un sicriu când vrea să "contacteze sufletele celor morţi" şi că are chiar donatori de sânge.

andreas vampir
andreas vampir

„Mâncăm numai de la donatorii consensuali. Ai fi surprins cât de mulţi oameni se oferă liber, dacă îi spui că eşti un vampir”, a spus el pentru noticias24.com.

În viaţa de zi cu zi Andreas lucrează ca designer de modă. Se mai declară organizatorul evenimentelor din castelul lui Dracula, organizează tururi ale castelului, scriitor şi antrenor în tantra mâinii stângi.

Andreas spune că "adevăratul vampirism" nu trebuie confundat cu ideea mai modernă, fetişizată de a bea sânge, potrivit ladbible.com.

andreas vampir
andreas vampir

"Comunitatea modernă a vampirilor este plină de practici sexuale care acţionează împotriva naturii existenţei sinelui superior al vampirului. Ne hrănim doar cu sânge de la donatorii consensuali. Veţi fi surprinşi de numărul de oameni care te oferă gratuit dacă le spui că eşti un vampir. Credeţi sau nu, oamenii se oferă singuri, din proprie voinţă”

Andreas spune că viaţa sa s-a schimbat în urmă cu patru ani când ar fi fost vizitat de însuşi Vlad Ţepeş.

„Acum patru ani, el a venit la mine în visele mele. Era într-o cameră întunecată, numindu-mă <<fiul meu>>. Nu cred că sunt urmaşul lui, dar mai degrabă m-a ales să-i transmit mesajul şi tradiţiile noii generaţii. După acea noapte, am adus o ofrandă la locul unde a fost ucis. Dacă mi-ar fi spus cineva toate astea acum un deceniu, ar părea o fantezie, dar dacă te-ai confrunta cu forţele pe care le am, ai înţelege”, spune „vampirul”.

andreas vampir
andreas vampir


 

Ce spun angajaţii Castelului Bran despre „vampir”

“Este un personaj bine cunoscut de angajaţii Castelului Bran, care l-au întâlnit la aproape toate evenimentele publice care s-au organizat aici în ultimul an. Este mereu o prezenţă discretă, pitorească, bucurându-se, alături de o doamnă la fel ca el, de momentele culturale sau de cele culinare de la Restaurantul Casa de ceai. Mereu politicoşi, zâmbitori, au fost priviţi de fiecare dată cu simpatie de ceilalţi vizitatori sau clienţi ai Castelului Bran, în ciuda aspectului”, a declarat Bogdana Balmuş, PR manager al castelului, pentru click.ro.

Tânărul, care spune că a fost ales conducătorul Ordinului Dragonilor, are şi câţiva adepţi, care-l însoţesc adesea în plimbările sale. De exemplu, în această vară, ei au vizitat Sinaia, Turnul Chindiei şi Castelul Peleş, de unde au postat fotografii apreciate de “vampiri” sau “dragoni” de prin alte ţări.

andreas vampir
andreas vampir
andreas vampir
Imagine indisponibilă
andreas vampir
andreas vampir


 

Imagine indisponibilă
andreas vampir
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite