Start la Marathon 7500, cea mai spectaculoasă cursă montană din Bucegi. Număr record de participanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi se dă startul la Marathon 7500, una dintre cele mai cunoscute şi mai spectaculoase curse montane de la noi. Aceasta este cea de-a VIII-a ediţie de Marathon 7500 şi vorbim de un număr record de participanţi înscrişi anul acesta - 233.

Clubul Pentru Protecţia Naturii şi Turism Braşov (CPNT) organizează, în perioada 14-17 Iulie 2016, a VIII-a ediţie a Marathon 7500 – o competiţie care presupune parcurgerea unui traseu marcat integral în Munţii Bucegi, cu o diferenţă de nivel pozitivă de aproximativ 7500 de metri şi cu o lungime de aproximativ 90 de km, într-un timp limită de 35 de ore, alături de un coechipier.

Este cel mai greu ultramarathon pe echipe din Romania şi presupune parcurgerea traseelor marcate din Munţii Bucegi, cu o diferenţă de nivel pozitivă de aproximativ 7500 de metri şi cu o lungime de aproximativ 90 de km, într-un timp limită de 35 de ore, alături de un coechipier.

Pentru cei descurajaţi de aceste caracteristici există şi sectiunea Hobby, care presupune “doar” 45km cu o diferenţă de nivel de “doar” 3700m, al cărui timp maxim de parcurgere este limitat la 14 ore.

Linia de Start/Finish va fi lângă sediul Salvamont Peştera.

Am creat acest event pentru a transmite mai rapid către voi toate informaţiile de ultimă oră, pentru a vă putea organiza mai uşor între voi pentru transport etc.

Toate detaliile despre competiţie le puteti găsi, aici

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite