Silviu Dumitrescu, antrenor Chindia: „Mă bucur că jocul echipei începe să crească”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Randamentul roş-albaştrilor din cantonamentul montan începe să fie pe placul conducerii tehnice. Antrenorii de lângă Turn consideră că jucătorii Chindiei se află pe drumul cel bun în ceea ce priveşte pregătirea de iarnă.

Silviu Dumitrescu lasă de înţeles că Honciu et comp. au încheiat cu bine prima parte a stagiului de la Săcele, după ce s-au făcut numeroase acumulări fizice şi jocul echipei a arătat bine în primele meciuri de verificare. 

„Se poate spune că am finalizat într-o notă pozitivă prima jumătate a cantonamentului montan. Băieţii şi-au însuşit foarte bine pregătirea fizică, iar în timpul meciurilor susţinute au arătat evoluţii apreciabile. Lucrul îmbucurător este faptul că jocul echipei începe să crească. Până la finalul stagiului de pregătire vom deveni o echipă şi mai puternică”, a declarat Silviu Dumitrescu pentru sportdambovitean.ro

Singura supărare a staff-ului tehnic care a reieşit în prima săptămână petrecută în cantonamentul din zona Braşovului a fost cea legată de accidentările suferite de mai mulţi componenţi din lot.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite