Şedinţa de pregătire a liderului Diviziei A1, la volei feminin, sub ochii unei tinere care are nevoie de ajutor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tanara suferinda de scolioza

Jucătoarele şi antrenorii echipei de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte au avut un invitat special la antrenamentul din 2 februarie. Şedinţa de pregătire a liderului Diviziei A1 a fost urmărit de Maia Ştefania Mihai, o adolescentă, care se confruntă cu o problemă de sănătate gravă.

Elevă în clasa a IX a la Seminarul Teologic „Ioan Gură de Aur” din Târgovişte, Maia Ştefania suferă de scolioză de gradul 50,3.

Pentru a se trata, tânăra trebuie să meargă la şedinţe de kinetoterapie de cinci ori pe săptămână. Perioada de tratament poate dura 5 ani, iar costurile sunt foarte ridicate.

Invitată la antrenamentul echipei de volei, tânăra a avut surpriza de a primi un ajutor din partea jucătoarelor şi antrenorilor de la CSM Târgovişte. 

Gestul sportivelor a impresionat-o pe Maia Ştefania.

„Sunt foarte emoţionată şi cu greu îmi pot opri lacrimile. Gestul acestor fete, acestor oameni, este primul ajutor pe care l-am primit pana acum. Ţin sa le mulţumesc, atat eu cât şi familia mea pentru acest gest de mare nobleţe sufleteasca atât jucătoarelor echipei de volei cât şi antrenorilor şi celorlalţi membri ai staff-ului care m-au ajutat. Sunteţi nişte oameni superbi. Va mulţumesc de o mie de ori....”, a spus tânăra.

Cei care vor să o sprijine pe tânără să îşi trateze această problemă de sănătate, o pot face donând orice sumă în contul: RO28 RNCB 0749 1691 4301 0001.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite