Sebi Tudor s-a despărţit de Chindia! Silviu Dumitrescu revine pe banca târgoviştenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sebi tudor

Pentru liga2.ro, Gică Popescu l-a confirmat pe Silviu Dumitrescu drept noul principal al Chindiei Târgovişte. În Sâmbăta Mare, fostul internaţional s-a declarat optimist în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire ale Chindiei în seria întâi a Ligii a II-a.

"Chindia va scăpa de retrogradare. Silviu Dumitrescu va pregăti echipa în finalul campionatului", a vorbit Popescu.

Târgoviştea susţine miercuri, de la ora 18, pe teren propriu, un meci capital pentru menţinerea în eşalonul secund, cu Dunărea Galaţi.

Eşecul cu Rapid Suceava a fost ultimul meci pentru Eusebiu Tudor ca antrenor principal al Chindiei Târgovişte. Tehnicianul dâmboviţenilor a luat decizia de a părăsi echipa, anunţându-l în prealabil pe Gică Popescu de decizia sa. Sebi Tudor a motivat că este nevoie de un şoc la echipă pentru a readuce-o pe linia de plutire în vederea evitării retrogradării din Liga a II-a.

"Am considerat că era nevoie de un şoc înaintea unor meciuri în care echipa îşi poate asigura salvarea de la retrogradare. Am discutat cu Gică Popescu şi am convenit asupra plecării mele. Îi mulţumesc frumos pentru şansa care mi-a oferit-o" a declarat acesta pentru Liga2.ro.

Locul rămas vacant pe banca echipei dâmboviţene este posibil să fie preluat de Silviu Dumitrescu, dar această informaţie nu a putut fi confirmată oficial.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite