Sătenii dintr-o comună, terorizaţi de un piroman care le incediază casele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este panică printre localnicii din comuna dâmboviţeană Mătăsaru. Trei incendii, despre care oamenii spun că au fost provocate intenţionat, au ars gospodăriile. Oamenii îl bănuiesc pe un bărbat de producerea incendiilor şi cer ajutor de la autorităţi.

Locanicii şi-au salvat cu greu animalele din foc, iar pagubele însemnate. Este al treilea incendiu în mai puţin de o lună.

Piromanul este liber şi terorizează întreaga comunitate, scrie cronica-gaestiului.ro. Provoacă incendii la oră fixă, dorind parcă să transmită un mesaj de groază, iar fiecare se gândeşte că el ar putea fi următorul. 

image

În doar o lună de zile, au avut loc trei incendii, două într-o singură gospodărie, la distanţă de câteva zile, şi al treilea la vecini. Familiile au pierdut furajele pentru animale, strânse cu sudoare pentru iarnă, dar au scăpat nevătămate. 

Din fericire, focul nu a apucat să se extindă şi la locuinţe. Oamenii s-au organizat şi stau pe rând de pază, până în zori. Nu vor putea însă să continue astfel la nesfârşit şi atunci se tem că ar putea cădea pradă flăcărilor puse intenţionat. 

Poliţia are deja un cerc de suspecţi si a intensificat patrulele pe timp de noapte.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite