Rovana Plumb, la prima apariţie ca preşedinte al PSD Dâmboviţa: „Adrian Ţuţuianu a trecut printr-o perioadă foarte grea. Îi urez multă sănătate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, a prezidat vineri, 16 noiembrie, prima şedinţă a Biroului Politic Judeţean în această calitate. Ea nu a dorit să răspundă declaraţiilor făcute de Adrian Ţuţuianu, care a spus despre Plumb că este oportunistă şi că nu ştie ce se întâmplă în judeţul Dâmboviţa.

„Tratăm cu mult respect probemele judeţului Dâmboviţa, tot ceea ce am promis dâmboviţenilor. De aceea, astăzi, în cadrul Biroului Politic Judeţean, primul după CEX-ul care a avut loc la Bucureşti, mesajul unanim al tuturor colegelor şi colegilor parlamentari sau consilieri judeţeni care fac parte din BPJ este acela de unitate. Organizaţia PSD Dâmboviţa merge înainte la fel de puternică, la fel de unită, iar cel de-al doilea mesaj este cel de muncă, prin care să punem în aplicare măsurile cu care am venit în faţa românilor, atât aici, în Dâmboviţa, cât şi la nivel naţional. Comunităţile locale, prin colegii primari, vor răspunde nevoilor cetăţenilor, vor găsi soluţii”, a declarat Rovana Plumb.

Preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa a spus că Guvernul României condus de Viorica Dăncilă sprijină toate comunităţile locale. 

„Mă bucur enorm de mult că astăzi acest sentiment de unitate, demnitate şi de lucru în echipă este în continuare temelia forţei organizaţiei PSD Dâmboviţa şi vreau să le mulţumesc fiecăruia pentru modul în care au răspuns convocării BPJ. Ca preşedinte interimar al PSD Dâmboviţa, voi răspunde oricăror solicitări din partea colegilor parlamentari, consilieri judeţeni, locali, primari”, a mai spus Plumb.

Ea nu a dorit să răspundă acuza acuzaţiilor lansate de Adrian Ţuţuianu, care a spus despre Plumb că este oportunistă şi că nu ştie ce se întâmplă în judeţul Dâmboviţa.

„Adrian Ţuţuianu a trecut printr-o perioadă foarte grea. Îl înţeleg şi de aceea, cu eleganţă, vă spun că nu voi răspunde niciunui atac personal. Îi urez multă sănătate. 

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite