Producătorii agricoli din Măneşti şi Tătărani, luaţi la bani mărunţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În weekendul ce tocmai a trecut, oamenii legii i-au luat la bani mărunţi pe agenţii economici şi pe producătorii agricoli din Măneşti şi Tătărani.

Poliţiştii au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii furturilor de animale şi comerţului ilicit în târgurile săptămânale organizate în mediul rural. Cu această ocazie, au fost verificaţi un număr de 18 agenţi economici şi 15 producători agricoli, fiind aplicate un  număr de 6 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1000 lei.

Lucrătorii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu comisari din cadrul Gărzii Financiare Dâmboviţa, au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de materiale feroase şi neferoase pe raza comunei Măneşti, ocazie cu care au fost verificate 2 centre de colectare  şi au fost aplicate un număr de 2 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3500 lei.

De asemenea, la unul dintre centrele de colectare de materiale feroase şi neferoase a fost identificat un cazan de fabricat băuturi alcoolice, în urma verificărilor stabilindu-se că a fost adus de R. Mihail, de 21 de ani, din comuna Măneşti. Acesta a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite