Primarul din Văcărești, trimis în judecată pentru luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florinel Voicu a fost trimis în judecată pentru că a primit mită 65.000 de lei de la administratorul unei societăţi comerciale. Denunțătorul a fost fiul deputatului PSD, Dragoș Dumitru. În schimbul banilor, edilul s-a angajat să aprobe plata contravalorii unor lucrări de iluminat public pe care firma nu le executase.

CITEȘTE ȘI "Primarul de la Văcăreşti a fost săltat de DNA în această seară"

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Florinel Voicu, primarul comunei Văcăreşti (PSD), judeţul Dâmboviţa, pentru luare de mită.

Potrivit DNA, în perioada aprilie 2011-ianuarie 2012, inculpatul Florinel Voicu, în calitate de primar al comunei Văcăreşti, după o înţelegere prealabilă, a pretins şi primit de la un administrator de societate comercială, persoană denunţătoare în cauză, suma totală de 65.000 de lei, în două tranşe.

În schimbul banilor, inculpatul s-a angajat să aprobe plata, de către primărie, a contravalorii unor lucrări de iluminat public neexecutate (113.000 lei) pe care firma denunţătorului era obligată să le execute în baza unui contract.

În cauză s-a dispus indisponibilizarea, prin instituirea sechestrului asigurator, asupra bunurilor imobile aparţinând inculpatului Voicu Florinel, până la concurenţa sumei reprezentând obiectul infracţiunii de luare de mită.


Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite