PNL şi PSD, contre pe tema Şoselei de Centură a Târgoviştei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PNL şi PSD, contre pe tema Şoselei de Centură a Târgoviştei
PNL şi PSD, contre pe tema Şoselei de Centură a Târgoviştei

Proiectul Inelului de Centură al municipiului Târgovişte a devenit subiect de conflict politic între PSD şi PNL. Purtătorul de cuvânt al liberalilor, Gabriel Plăiaşu, a declarat, astăzi, în conferinţă de presă, că primarul interimar al municipiului, Cristian Stan, nu a fost capabil să finalizeze proiectul, deşi la preluarea acestei funcţii se lăuda cu multiplele soluţii găsite.

"Sancho Panza care este aici, în Târgovişte, domnul primar Cristi Stan, în sfârşit, recunoaste cu bărbăţie că, în mod oficial, Primăria reziliază contractul privind Soseaua de Centură a municipiului Târgovişte. Eu mi-aduc aminte cu cât entuziasm a plecat la treabă. Spunea atunci că are o multitudine de soluţii să ducă la final toate proiectele lăsate în devălmăşie de fosta conducere a Primăriei municipiului Târgovişte şi iată că astăzi se vaită pentru faptul că cei care au semnat contractul cu Domnia Sa n-au fost capabili să finalizeze şoseaua de centură din municipiul Târgovişte şi ameninţă cu dosare penale. S-a dus acolo să facă administraţie! Ori când te duci să faci administraţie, cauţi soluţii!", a spus astăzi Gabriel Plăiaşu.

centuratgv

Replica lui Cristi Stan nu a întârziat să apară. Acesta acuză PNL-ul, care a administrat acest proiect timp de 5 ani, că aruncă cu lături, în baza inculturii administrative, a tupeului şi nesimţirii.

"Dreapta a gestionat acest proiect din 2009 până în 2015 şi n-a reuşit să-l finalizeze. Venim noi cu 4-5 luni de zile înainte de finalizarea perioadei de implementare, mi se aruncă mie în cârcă acest proiect, deci consider că este vorba de, unu, incultură administrativă, tupeu, nesimţire şi intenţia de a induce în eroare opinia publică cu privire la nişte aspecte care sunt foarte clare şi pe care eu le-am exprimat în numeroase rânduri. Deci, timp de trei ani de zile, nu a fost în stare, dreapta, al cărei reprezentant este, înţeleg, domnul Plăiaşu, măcar să semneze contractul de execuţie...Ce nu s-a făcut în şase ani este aproape imposibil să se facă în şase luni! Nu înţeleg de ce nu erau atât de înflăcăraţi în momentul în care Primăria era gestionată de PNL?! În momentul de faţă, sigur, s-au găsit unii, care nu au nicio treabă cu administraţia publică locală, care nu au demonstrat niciodată că sunt în stare să facă ceva, să arunce cu lături. Şi vreau să le spun domnilor de la PNL, în momentul de faţă, că plângerea mea penală nu o să vizeze numai aspecte care vizează constructorul, ci o să vizeze şi aspecte care o să lovească direct în Partidul Naţional Liberal.", a precizat, la rândul său, Cristian Stan.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite