Piaţa de flori de la „1 Mai” aşteaptă să fie modernizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De mai bine de un an, florăreselor din Piaţa „1 Mai” din Târgovişte li se vând “gogoşi”. Mai exact, primăria a amplasat un panou în care se precizează că se va construi un loc special pentru vânzarea florilor, pentru a dispărea inesteticele tarabe, dar lucrările nu au început încă.

„A uitat domnul primar de noi. Aşa face. La început promite sarea cu marea şi apoi ne lasă baltă. Nici nu a terminat treaba aici. Ne trebuia să pună copertine d-alea frumoase cum arată pe panoul acela. Termopan nu există peste tot. Aer condiţionat ne-am băgat noi ca să nu ne degere florile pe frigul ăsta. Şi chiar dacă nu ar fi fost atât de frig, tot înăuntru le-am ţine pentru că ni le plouă, ni le ninge. Cred că din cauza crizei financiare nu s-au început lucrările aici”, ne-a povestit una din florăresele din Piaţa „1 Mai”.

Edilul municipiului spune că Piaţa „1 Mai” va intra anul acesta într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare. „Primăria Municipiului Târgovişte şi-a propus să schimbe în totalitate aspectul anumitor zone ale pieţei, care în acest moment nu reflecta imaginea Târgoviştei şi a administraţiei moderne de la Târgovişte. Primul pas în acest demers este montarea de copertine moderne, aidoma celor din ţările europene civilizate, pentru spaţiile destinate vânzării florilor”, a declarat pentru „Adevrul de Seară”, primarul Gabriel Boriga.

Toate aceste spaţii urmează să arate identic, având aceeaşi suprafaţă şi copertine rabatabile la standarde europene. Boriga spune că această investiţie nu le va scoate bani în plus, din buzunar, comercianţilor şi nici taxele nu vor creşte.

Acţiunea de reabilitare şi modernizare a Pieţei de flori va în primăvara acestui an, dar nu se cunoaşte deocamdată valoarea investiţiei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite