Patru meciuri într-un week-end de poveste la Sala Polivalentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, sâmbătă şi duminică, în Sala Sporturilor din Târgovişte, cele două echipe de primă ligă ale Clubului Sportiv Municipal Târgovişte vor oferi tuturor microbiştilor din judeţ un regal de zile mari.

Balul va fi deschis de echipa de volei, care debutează, în mod oficial, în Cupa României. În primul tur al competiţiei, CS Municipal va da piept cu  VC Unic LPS Piatra Neamţ, echipă ce a fost de acord să joace ambele manşe ale duelului în Sala Polivalentă din Târgovişte. Vineri, de la ora 17.00 şi sâmbătă, de la ora 16.00, cele două prim divizionare vor lupta pentru un loc în turul următor al cupei, acolo unde vor da peste Dinamo Bucureşti.

Sâmbătă, spectacolul va continua cu un meci de baschet de mare încărcătură emoţională. CSM începe campionatul regulat în forţă cu un meci pe teren propriu în faţa vicecampioanei ICIM Univ. Vasile Goldiş Arad, iar duminică, echipa lui Dan Fleşeriu înfruntă, tot pe teren propriu, CSU Oradea, într-un joc contînd pentru etapa a III a a Ligii Naţionale de Baschet Feminin

Programul complet al evenimentelor din week-end este:

VINERI, 26 SEPTEMBRIE 2014

Ora 17.00: VOLEI/ CS Municipal Târgovişte – VC Unic Piatra Neamţ

SÂMBĂTĂ, 27 SEPTEMBRIE 2014

Ora 16.00: VOLEI/ CS Municipal Târgovişte – VC Unic Piatra Neamţ

Ora 19.30: BASCHET/ CS Municipal Târgovişte – ICIM Univ. Vasile Goldiş Arad

DUMINICĂ, 28 SEPTEMBRIE 2014

Ora 17.00: BASCHET/ CS Municipal Târgovişte – CSU Oradea

TOATE JOCURILE SE VOR DISPUTA ÎN SALA POLIVALENTĂ DIN TÂRGOVIŞTE, IAR INTRAREA VA FI LIBERĂ

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite