"Omul care aduce ploaia", candidat al Mişcării Populare la Voineşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Neagu, fost candidat PP-DD la Primăria Voineşti, cel care promitea în campania electorală din 2012 că va aduce ploaia în casele oamenilor şi care a cerut să fie eutanasiat în 2011, a ieşit din nou la rampă. De data aceasta va candida din partea Mişcării Populare Dâmboviţa.

În afişele sale electorale din 2012, Neagu Florin Mihail le cerea consătenilor să voteze schimbarea, respectiv să-l aleagă pe „omul care aduce ploaia (...) în casele dumneavoastră".

"Ploaia este o binefacere, ploaia are multă apă şi ne trebuie multă apă ca să spălăm toate nedreptăţile care s-au făcut în ultimii 23 de ani, mai ales în ultimii 4 ani", spunea "Omul care aduce ploaia".

image

În 2011, Neagu Florin Mihail cerea Primăriei pentru care acum candidează, dar şi Prefecturii Dâmboviţa, să fie eutanasiat pentru că era convins că "nu mai are rost să mai existe pe lumea asta". Bărbatul primise chiar şi numere de înregistrare la cererea sa. 

De ce voia eutanasierea

Supărarea sa pornea din problemele cu proprietăţile pe care le cumpărase pe teritoriul comunei. “Consider că nu mai are rost să mai exist pe lumea asta. Acest gest poate că va duce la clarificarea situaţiei mele. Vreau să merg până la capăt numai să se rezolve solicitările mele”, ne-a declarat Florin Neagu la acea vreme.

image

FOTO db24news.ro

Bărbatul este primul dâmboviţean care recurge la acest gest. În ţară, au existat de-a lungul anului 2011, cel puţin patru astfel de cereri. 

Are proprietăţi de 700 de milioane de lei

Voineşteanul are probleme cu proprietăţile pe care le-a cumpărat pe teritoriul comunei. Într-un caz se plânge că drumul de acces este foarte greoi, în altă situaţie este pasibil să rămână fără o bucată de pământ fiindcă nu se regăseşte în întregime pe actul de vânzare-cumpărare. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite