O ambulanţă BGS s-a răsturnat în apropiere de Răcari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina transporta un bolnav ce făcuse dializă. Accidentul a avut loc pe un drum comunal din judeţul Dâmboviţa, în apropiere de Răcari. Şoferul şi pacientul au fost răniţi uşor, fără a necesita spitalizarea.

Ambulanţa se deplasa de la Bucureşti spre comuna Butimanu, localitatea de domiciliu a pacientului în vârstă de 66 de ani.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, accidentul s-a produs după ce şoferul ambulanţei a vrut să evite un câine care i-a apărut brusc în faţă şi a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat pe câmp, revenind apoi pe roţi.

"Ambulanţa, o Dacia Logan MCV, aparţinând BGS, venea dinspre Bucureşti la Butimanu, iar accidentul a avut loc pe DC 45 Ghimpaţi - Ciocăneşti, în timp ce maşina ducea acasă pacientul de aproximativ 66 de ani, preluat de la dializă, din Capitală. Şoferul a declarat că i-a apărut un câine în faţă, a vrut să-l evite, dar maşina s-a răsturnat în afara carosabilului şi, ulterior, a revenit pe roţi", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite