Nicu Croitoru, fostul antrenor al Chindiei, este secund la naţionala U19 a României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
nicu croitoru

Nicu Croitoru, fostul antrenor al Chindiei, este secund la naţionala U19 a României, acolo unde selecţioner este Adrian Văsâi.

Acum, fostul tehnician al Chindiei Târgovişte, este antrenor al divizionarei C FC Pucioasa, antrenor al unei grupe de juniori de la CSŞ Târgovişte, dar şi preşedinte al Comisiei Tehnice din cadrul AJF Dâmboviţa.

“Este o experienţă nouă, sper să fie şi una pozitivă. Văd această colaborare ca pe o motivaţie profesională suplimentară, pentru că lucrurile sunt diferite faţă de viaţa de la o echipă de club”, a precizat Nicu Croitoru pentru site-ul AJF Dâmboviţa.

Naţionala U19 a României, alcătuită din juniori născuţi în 2003, va evolua în preliminariile EURO 22, unde va întâlni Letonia, San Marino şi Turcia. Se califică la Turul de Elită cele 13 câştigătoare ale grupelor, ocupantele locurilor secunde şi cea mai bună echipă de pe locurile 3.

În perioada 3-5 august, “tricolorii” U19 vor disputa două meciuri amicale în compania echipei similare a Israelului, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite