Nebunie. Un bărbat de 45 de ani, din Răcari, a băut furadan, după exemplul Mădălinei Manole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rudele şi vecinii unui bărbat de 45 de ani din Răcari, sat Stăneşti, îşi pun întrebări necontenite despre motivele care l-ar fi îndemnat pe acesta să-şi ia viaţa. Apăsat de greutăţi şi datorii, omul s-a stins în chinuri cumplite după ce a băut Furadan, aceeaşi substanţă cu care s-a otrăvit şi regretata Mădălina Manole.

Mihai Tila a lăsat şi un bilet de adio în care a scris: “Îmi cer iertare pentru ce am făcut dar nu mai suportam datoriile financiare”. Acestea au fost ultimele cuvinte lăsate pe un bileţel găsit într-unul din buzunarele de la cămaşă. Cea care l-a găsit a fost făcută chiar fiica sa, în vârstă de 12 ani. Copila şi-a văzut părintele fără suflare şi cu spume la gură. “Eu cred că l-a inspirat moartea Mădălinei Manole. S-a întâmplat prea repede după moartea artistei. Mulţi români cred că o să ia exemplul ăsta. Substanţa asta se mai găseşte la noi, e folosită în agricultură, e foarte periculoasă. Din cauza asta s-a şi interzis să o mai folosim”, spune Viorel Ivan, un vecin al bărbatului.

Unul din prietenii bărbatului a vorbit cu el chiar cu zece minute înainte să se întâmple tragedia. “Am vorbit cu el la telefon cu câteva minute înainte să moară. I-am cerut 20 de lei pentru a-i da unui şofer care mi-a adus marfă şi mi-a spus că nu are. Era în toane bune. Noi eram foarte buni prieteni. Era om de viaţă, veneam mereu la el să facem gratare şi chiar ne distram”, povesteşte Valentin Stan.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa pentru autopsiere. Poliţiştii continuă ancheta pentru a stabili clar ce l-a determinat pe bărbat să-şi ia viaţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite