Mesajul unei tinere profesoare care a învins cancerul: „Vă mulţumesc că m-aţi ajutat să trăiesc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mioara Piciu. FOTO: cronica-gaestiului.ro
Mioara Piciu. FOTO: cronica-gaestiului.ro

Mioara Piciu, în vârstă de 30 de ani, profesoară de engleză în Găeşti, le-a transmis un mesaj emoţionant celor care au ajutat-o cu fondurile necesare pentru o operaţie costisitoare în Turcia. Mioara, mama a două fetiţe, a fost diagnosticată cu limfom malign non Hodgkin.

Acum, după luni întregi de suferinţă, a primit vestea că ultima operaţie a reuşit şi, astfel, a învins nemiloasa boală. 

Profesoara de engleză Mioara Piciu a primit vestea că este bolnavă în urmă cu câţiva ani. Tratamentul pe care îl urma la Fundeni nu mai dădea rezultate şi a fost nevoită să caute o clinică în afara ţării, mai exact în Turcia, de unde a primit speranţe. 

Familia s-a împrumutat de bani, prietenii au demarat o campanie umanitară şi aşa s-a strâns suma necesară - aproximativ 20.000 de euro, care i-a oferit Mioarei şansa la viaţă. 

„Eu sunt în Turcia acum, investigaţiile medicale au ieşit bine! Vă multumesc că m-aţi ajutat să trăiesc ziua aceasta în care vă pot scrie că sunt bine! Le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat astăzi să fiu în viaţă. Să ne dea Bunul Dumnezeu sănătate multă, tuturor!”, a scris Mioara Piciu, potrivit cronica-gaestiului.ro 

Ce este Limfomul non Hodgkin

Limfomul non Hodgkin (LNH) este un tip de cancer al sistemului limfatic, care este şi sediul apărării imunitare a organismului. În cadrul limfomului non-Hodgkin, o parte dintre celulele albe, numite limfocite, se multiplică în mod necontrolat şi pot alcătui formaţiuni tumorale în corp.

Limfoamele se împart în două grupuri mari: limfoame Hodgkin (LH) şi limfoame non-Hodgkin (LNH). Există mai multe subtipuri ale acestora, printre care cele mai frecvente întâlnite tipuri de limfoame non-Hodgkin sunt: limfomul difuz cu celule B şi limfomul folicular. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

VIDEO Scandal la intrarea în UPU Târgovişte. Un paznic şi un tânăr s-au luat la bătaie

Soţ şi soţie atacaţi de un vecin beat, care i-a bătut cu bâta în cap. Victimele au fost internate în spital

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite