La Târgovişte se va asfalta inclusiv pe ploaie. Boriga: tehnologia permite acest lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
nclusă în PIDU B, se toarnă stratul de uzură, pe aproximativ 3500 de metri patraţi, de la intrarea în Aleea Trandafirilor, până la intersecţia cu Strada Lt.Stancu Ion
nclusă în PIDU B, se toarnă stratul de uzură, pe aproximativ 3500 de metri patraţi, de la intrarea în Aleea Trandafirilor, până la intersecţia cu Strada Lt.Stancu Ion

Bulevardul I.C. Brătianu, poate cea mai aglomerată arteră din Municipiul Târgovişte, a intrat, de astăzi, în programul de asfaltare. Lucrările sunt incluse în PIDU B, iar muncitorii lucrează şi pe ploaie pentru că tehnologia de ultimă oră le permite acest lucru.

Pe B-dul I.C.Brătianu, zonă inclusă în PIDU B, se toarnă stratul de uzură, pe aproximativ 3500 de metri patraţi, de la intrarea în Aleea Trandafirilor, până la intersecţia cu Strada Lt.Stancu Ion. 

"Tehnologia pe care o foloseşte constructorul permite să se toarne asfalt şi pe ploaie. La începutul săptămânii viitoare să terminăm tot acest tronson de 1 kilometru şi 250 de metri şi să se treacă pe cealaltă bandă de circulaţie, pe celelalte două sensuri. Dacă se va merge în acelaşi ritm, de trei săptămâni, eu cred că la începutul lunii august, toată partea de I.C.Brătianu va fi terminată în totalitate. Am promis că lucrăm cu motoarele turate şi acest lucru se şi întâmplă. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în trafic, dar chiar dacă se merge mai greoi, lumea înţelege că numai cu astfel de investiţii calitatea vieţii noastre se poate îmbunătăţi şi Târgoviştea va deveni un oraş european", a declarat Gabriel Boriga, consilierul primarului interimar, Ciprian Prisăcaru. 

targoviste asfaltare

15 august - termen pentru asfaltarea B-dului I.C. Brătianu

"Sperăm ca, până la 15 august, să terminăm cu I.C. Brătianu. Veţi vedea, am deviat şi traseele transportului în comun, traficul este îngreunat şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar promitem să terminăm cât mai repede şi lucrările să fie de calitate", a completat primarul interimar Ciprian Prisăcaru. 

targoviste asfaltare

Cea mai aglomerată arteră

“Cetăţenii au înţeles foarte bine că această etapă, chiar dacă crează puţin disconfort, este o etapă absolut necesară pentru modernizarea acestei zone, iar, din punctul meu de vedere cred, fără îndoială, că această arteră este chiar cea mai circulată arteră din municipiul Târgovişte, iar aceste lucrări sunt menite să asigure fluidizarea traficului în această zonă şi în acest moment suntem pe drumul cel bun, astfel încât până la 15 august să se finalizeze întreaga arteră“, a completat viceprimarul Cristian Stan.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite