Israelul angajează români, în construcţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Informaţii suplimentare se găsesc pe pagina web a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă – www.anofm.ro
Informaţii suplimentare se găsesc pe pagina web a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă – www.anofm.ro

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă pesoanele interesate să obţină un loc de muncă în Israel că acum acest lucru este posibil, în baza Protocolului privind recrutarea muncitorilor români pentru lucrări temporare în domeniul construcţiilor în Statul Israel, încheiat în iunie 2014.

Contractele de muncă se încheie pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire până la o durată maximă de 63 luni. Salariul lunar minim brut estimat este de 1.540 dolari americani.

Persoanele interesate se pot înscrie la AJOFM Dâmboviţa cu o cerere tip; curriculum vitae; declaraţie - tip bilingvă; copie Carte de identitate; copie Paşaport; copii ale actelor de studii şi de calificare, copii ale documentelor care atestă experienţa, vechimea în muncă, şi cazier judiciar valabil, în original. 

Informaţii legate de cazare, asigurare medicală, transport, viză, modalitatea de recrutare, cheltuieli ocazionate de procesul de recrutare, condiţii de muncă şi de viaţă se găsesc pe pagina web a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă – www.anofm.ro 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite