În seara asta, Partidul Kiss Fm ajunge în Daso Cado. Pe 11 februarie vine B.U.G. Mafia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Le plac atât de mult în Daso Cado încât au încheiat o înţelegere cu patronii clubului pentru a veni o dată pe lună la Târgovişte. Este vorba de DJ-ii de la Kiss Fm care şi în această seară vor încinge platanele cu ultimele hit-uri în materie de clubbing.

„Sperăm să fie frumos. Chiar ieri am stabilit cu partidul Kiss Fm ca ei să vină aici la noi în fiecare lună. Sunt încântaţi şi mulţumiţi în acelaşi timp, pentru atmosfera care se creează aici în fiecare sfârşit de săptămână. Vin mulţi tineri la petrecerile lor, mai ales că aud despre ei la radio. Avem pază foarte strică, oamenii sunt civilizaţi. Vin doar să se distreze. Avem şi facilităţi. Până în ora 23.00, atât vinerea, cât şi sâmbăta, clienţii şi abonaţii sălilor de fitnes Daso Cado, precum şi fetele, au intrarea gratuită”, a declarat pentru „Adevărul de Seară”, Dorin Petruş, administratorul clubului.

Organizatorii au pregătit şi pentru mâine, o altă seară de neuitat. Este vorba de un număr de animaţie cu trupa Tabu Boys&Girls. Şi asta nu e tot. Ringul de dans va fi ocupat cu cei care vor dansa pe muzica mixată de Dj-ului numărul unu din Târgovişte, Dj Yoyo. În fiecare joi, stundenţii au şi ei liber la distracţie cu preţuri promoţionale, reduse cu până la 50%.

Pe 11 februarie sunt aşteptaţi băieţii de la B.U.G. Mafia



Cea mai tare trupă de hip-hop autentic româneasc, care făcea senzaţie acum câţiva ani, B.U.G. Mafia, va sosi cu tot cu „limbajul de cartier” în Târgovişte. Pe 11 februarie, Tataie, Uzzy şi Caddy vor ridica publicul în aer la Daso Cado.
Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon: 0725.531.843.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite