IMPRUDENŢĂ O fată de 20 de ani şi-a amputat un deget la o piscină din Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 20 de ani din localitatea dâmboviţeană Aninoasa va rămâne cu sechele, sau mai rău, nu va mai putea să îşi folosească un deget. Asta, pentru că a ignorat avertismetele repetate ale paznicului Piscinei Sideco din Târgovişte. Fata şi-a amputat inelarul după ce şi l-a prins în toboganul destinat copiilor de până în 12 ani.

Mai mult, se pare că fata ar fi consumat alcool peste limită, împreună cu câţiva colegi de facultate. Aceasta ţi-a prins degetul între marginea toboganului şi o bară metalică de susţinere.



„Patru studenţi din Bucureşti au venit la piscină, s-au distrat. Au consumat băuturi alcoolice mai mult decât puteau să ducă. Eu am atenţionat-o pe fată în repetate rânduri că nu are voie. La un moment dar, fiind în celălalt capăt al piscinei, fata deja îşi prinsese degetul. A venit ambulanţa şi i-a acordat îngrijiri medicale. Este şi un afiş care interzice accesul pe tobogan al persoanelor mai mari de 12 ani”, a declarat pentru „ADS”, Georgian Bran, paznicul piscinei Sideco.



Acelaşi lucru este întârit şi de o bătrână care a văzut întreaga scenă. „Erau băuţi. Fata nu avea voie aici. A fost avertizată. Şi nouă ni se spune că nu avem voie cu copiii în bazinul mare. Dar ce a căutat ditamai domnişoara aici, nu ştiu”, se întreabă o bunica unei fete de 7 ani.

Îşi recunoaşte vina

Victima nu a dorit să comenteze incidentul însă şi-a recunoscut vinovăţia. „Nu e vina celor de piscină. E numai vina mea”, a spus ea.

Medicii târgovişteni au încercat să îi salveze degetul însă acesta a fost pur şi simplu desprins de palmă. I l-au băgat la gheaţă şi au trimis-o la un spital de specialitate din Bucureşti. „Fata a avenit cu o amputaţie traumatică de deget trei, ultimele două falange. În tendinţa de a-i salva degetul, a fost trimisă la spitalul de Chirurgie PLastică şi Reparatorie din Bucureşti”, a declarat dr. Carmen Marcu, directoarea medicală a Spitalului Judeţean de Urgenţe din Târgovişte.

image
image
image
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite