FOTO VIDEO Şoferii care vor să redobândească permisul, primiţi într-o sală de groază, prin care bate vântul, iar băncile sunt distruse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
IPJ a demarat efectuarea unor lucrări de reparaţii şi întreţinere la sala de şedinţe, termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor fiind 29 noiembrie
IPJ a demarat efectuarea unor lucrări de reparaţii şi întreţinere la sala de şedinţe, termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor fiind 29 noiembrie

Agenţii de Poliţie, dar şi mai mulţi şoferi, s-au plâns de condiţiile demne de Evul Mediu din sala de reexaminare auto din Târgovişte. Zugrăveala este căzută, scaunele sunt distruse, iar prin ferestre bate vântul. Conducerea IPJ Dâmboviţa a anunţat că îl sancţionează pe poliţistul care are în grijă sala de reexaminare auto, iar acum investeşte în reabilitarea sălii.

Măsura de sancţionare a poliţistului care are în grijă sala de reexamaniare este una de atenţionare.

Imobilul în care îşi desfăşoară activitatea poliţiştii de la Poliţia Municipiului Târgovişte şi de la Serviciul Rutier, situat pe strada Gen. Ion Emanoil Florescu, nr.8, fosta Şcoală nr.12 Târgovişte, nu este proprietatea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

În baza unui protocol încheiat în anul 2011, între Consiliul Local Municipal Târgovişte şi I.P.J Dâmboviţa, a fost constituit un drept de administrare pentru o perioadă de 10 ani.

„Poliţiştii Serviciului Rutier au efectuat, din proprie iniţiativă, unele lucrări de întreţinere a birourile unde îşi desfăşoară activitatea, constând în zugrăveli interioare, înlocuire parchet, tâmplărie şi mobilier pentru a-şi crea condiţii optime de lucru. Serviciul Logistic nu a efectuat investiţii în acest imobil întrucât nu se află în administrarea Inspectoratului, fiind realizate doar lucrări de întreţinere a spaţiilor în care îşi desfăşoară activitatea lucrătorii de poliţie, în regie proprie, constând în reparaţii la instalaţia electrică, la instalaţia sanitară, la pardoseală, la tâmplăria interioară şi exterioară, compartimentări şi zugrăveli interioare, însă nu şi la sala de şedinţe din cadrul instituţiei, pentru a se asigura o desfăşurare normală a activităţilor curente”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Pentru acest motiv, faţă de ofiţerul de poliţie responsabil de efectuarea acestor lucrări au fost dispuse măsuri administrativ preventive, arată IPJ Dâmboviţa, în conformitate cu prevederile Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului. Mai exact, a fost doar atenţionat.

De asemenea, a fost demarată efectuarea unor lucrări de reparaţii şi întreţinere la sala de şedinţe, termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor fiind 29 noiembrie.

sala reexaminare tgv
sala reexaminare tgv
sala reexaminare tgv
sala reexaminare tgv
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite