FOTO Manifestările dedicate Zilei Revoluţiei Române de la 1989, la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile judeţene şi locale au participat astăzi, 22 decembrie 2017, la manifestările dedicate Zilei Revoluţiei Române de la 1989, un eveniment semnificativ al istoriei moderne a României.

Pentru a marca împlinirea a 28 de ani de la Revoluţia din decembrie 1989, la Târgovişte, în Piaţa Mihai Viteazul, a fost organizat un ceremonial militar şi religios în memoria eroilor martiri, care, cu preţul vieţii, au luptat împotriva regimului comunist.

eroi targoviste

Alături de oficialităţi locale şi judeţene, au fost prezenţi la manifestări reprezentanţi ai Prefecturii Judeţului Dâmboviţa, instituţiilor deconcentrate, Asociaţiei Luptătorilor din Decembrie ‘89, Asociaţiei Cultul Eroilor, ai Arhiepiscopiei Târgovişte, Ministerului Apărării Naţionale, structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor, ONG-urilor, partidelor politice, precum şi de numeroşi dâmboviţeni.

image

Evenimentul a debutat cu intonarea imnului naţional, urmat de un serviciu religios în cinstea eroilor Revoluţiei, şi a continuat cu depunerea de coroane şi jerbe de flori la Monumentul Eroilor Revoluţiei din Decembrie’89, din Piaţa Mihai Viteazul şi defilarea trupelor militare.

image


 

eroi targoviste
eroi targoviste
eroi targoviste
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite