FOTO Calea Domnească, una dintre cele mai importante artere din Târgovişte, blocată în plină zi de o avarie la reţeaua de apă. Reacţia CATD!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Calea Domnească, pe care Primăria Târgovişte a asfaltat-o de la zero în urmă cu nici trei ani, a fost deja spartă în zeci de locuri. Nu se ştie care este cauza acestor „reparaţii” pentru că reprezentanţii Companiei de Apă Târgovişte – Dâmboviţa nu se sinchisesc să facă astfel de anunţuri. Cert este că şoferii, dar şi locuitorii din zonă au cel mai mult de suferit.

Ultima „reparaţie” a avut loc, duminică, în faţa Bisericii Stelea, despre care Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa nu a „răsuflat” nimic nici la cetăţeni, nici la Poliţia Rutieră. Asta, în condiţiile în care circulaţia a fost blocată complet, timp de mai multe ore, pe o arteră intens circulată.

Avarii sau branşamente?

Viceprimarul Târgoviştei, Cristian Stan, s-a declarat nemulţumit de cum acţionează Compania de Apă. "Trebuie să îi facem să înţeleagă, pe cei de la Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa (CATD), că nu pot să facă ce vor şi la orice oră. Nu ştiu dacă au avarii sau doar fac branşamente. Au lucrări în tot oraşul. E o problemă destul de mare. Nu ştiu dacă ei ruşesc să îşi controleze bine constructorii. Vin, sparg vineri, lasă tot weekendul lucrarea la stadiul acela. Noi am discutat în numeroase rânduri cu ei, sperăm ca până la urmă să reuşim să îi facem să înţeleagă şi pe ei şi pe constructorii care lucrează pentru Compania de Apă că oraşul totuşi e locuit. Nu fac ce vor şi la orice oră'', a declarat viceprimarul Târgoviştei, Cristian Stan.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite