Fost militar omorât în bătaie de un om al străzii. Suspectul  a fost prins în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspectul, un individ de 39 de ani, a fugit din localitate imediat după comiterea faptei, dar a fost găsit de oamenii legii în Bucureşti
Suspectul, un individ de 39 de ani, a fugit din localitate imediat după comiterea faptei, dar a fost găsit de oamenii legii în Bucureşti

Un fost militar, sergent în Armata Română, în vârstă de 42 de ani, a murit în chinuri după ce a fost bătut crunt în Găeşti, de un om al străzii. Sergentul a stat mai multe zile în spital, dar a pierdut lupta cu viaţa. La mijloc ar fi vorba de o datorie mai veche.

Suspectul, un individ de 39 de ani, a fugit din localitate imediat după comiterea faptei, dar a fost găsit de oamenii legii în Bucureşti. A fost reţinut şi dus la audieri, în faţa procurorilor. Acum este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Marin Gheorghe, picat în patima alcoolului, nu mai trecuse pe la locuinţa sa din satul Zăvoiu de mai bine de o lună, spun vecinii.

Militarul a rămas singur după ce a fost părăsit de soţie, iar mama sa a murit. Localnicii spun că avea probleme cu băutura şi de aceea tatăl său a preferat să plece la o soră, pentru a fi în siguranţă. 

Trupul neînsufleţit al lui Marin a fost dus în satul Zăvoiu şi lăsat la Biserică.  

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite