Focuri de armă, trase de poliţişti, pentru imobilizarea unui şofer care nu a oprit la semnalul regulamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au tras 10 focuri de avertisment

Poliţiştii din Dâmboviţa au făcut uz de armamentul din dotare pentru a-l imobiliza pe un şofer, în vârstă, de 36 de ani care nu a vrut să oprească la semnalul regulametar al agenţilor de la rutieră.

Incidentul s-a petrecut, joi, 18 aprilie, pe DN 72 Târgovişte - Găeşti.  

„În această dimineaţă, o patrula formată din doi agenţi de poliţie de la Serviciul Rutier au efectuat un semnal regulamentar de oprire  unui autoturism condus de un tânăr de 36 de ani, din Târgovişte, care se deplasa pe Drumul Naţional 72, pe raza localităţii Dragodana, însă şoferul nu a oprit, continuându-şi deplasarea”, au precizat reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au plecat imediat în urmărirea autoturismului, acesta fiind imobilizat cu sprijinul poliţiştilor de la Poliţia Oraşului Găeşti, pe raza localităţii Mogoşani, satul Cojocaru. 

„Unul dintre agenţii de poliţie de la Serviciul Rutier a utilizat armamentul din dotare, executând 3 focuri în plan vertical, fără a rezultă victime”, au precizat poliţiştii. 

Din primele verificări se pare că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce. 

IPJ Dâmboviţa a adăugat că şoferul va fi condus la sediul Serviciului Rutier pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale ce se impun.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite