Drum expres pe 4 benzi ce va lega A 1 de A3, pe ruta Ploieşti – Găeşti, prin Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD de Dâmboviţa, Ionuţ Săvoiu, a declarat că există semnale că drumul expres care va lega Autostrada A1, Bucureşti-Piteşti, de A3, Bucureşti - Ploieşti, prin oraşele Găeşti - Târgovişte, va fi realizat în următorii ani.

Potrivit deputatului, proiectul ar fi fost prins în Master Planul General de Transport, document strategic ce priveşte dezvoltarea infrastructurii României în următorii 16 ani.

Replică ACl Dâmboviţa

"Deputatul PSD de Dâmboviţa, Ionuţ Săvoiu, încearcă să capitalizeze electoral prin minciuni servite fără ruşine opiniei publice. Pentru a se compromite total, în sprijinul  afirmaţiei sale, aduce corespondenţa susţinută cu ministerul Dezvoltării, condus de baronul Dragnea, care nu are nicio legătură cu drumurile expres şi cu autostrăzile din România, ci – cel mult – cu repartizarea politică şi netransparentă a fondurilor către administraţiile judeţene şi locale. Pentru corecta informare a opiniei publice, menţionăm că Master Planul General de Transport a fost iniţiat în guvernarea PDL, fiind semnat  - în martie 2012 – de către ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare. Totodată, legătura dintre A 1 şi A 3 Ploieşti – Târgovişte – Găeşti, care continuă spre Buzău – Brăila – Tulcea – Constanţa face parte din reţeaua TEN-T şi a fost negociată de miniştrii Transporturilor Anca Boagiu şi Alexandru Nazare, fiind de asemenea aprobată în 2012", se arată într-un comunicat al ACL Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite